Apartament ‘reformat’

Arhitect: Goagea Constantin * Constructor: Habitual * Fotograf: Goagea Constantin
N-ai zice ca acest apartament se afla situat intr-unul dintre imobilele cu fatada mai putin estetica, intr-o zona de case a Bucurestiului. Desi acest bloc a fost construit prin anii ’20-’30, standardele de atunci erau unele generoase, alocand cate un etaj fiecarui apartament. Imaginatia arhitectului a fost pusa la lucru in urma discutiei cu cei doi proprietari. Isi doreau un apartament care sa-i reprezinte, sa fie modern insa si confortabil in acelasi timp. Isi doreau un loc in care sa se refugieze si sa se simta bine atat in zilele toride de vara cat si-n iernile geroase. Imbinarea decoratiunilor vechi din living, folosirea fiecarui dram de lumina solara prin alegerea unor usi semitransparente cu insertii de sticla, adaugare unor obiectele sanitare rafinate sau armonizat perfect cu liniile clasic-moderne ale intregului ansamblu.

Galeria completa o gasiti AICI.